Hegedűs Lajos máris bejelentkezett az év potyája díjért, miután az NB I ötödik fordulójában az ő hibájából egyenlített a Diósgyőr.

A Puskás Akadémiának egyáltalán nem úgy alakult az idénye, mint ahogyan azt a játékosállomány miatt sejteni lehetett, Pintér Attila ráadásul folyamatosan rotálja a csapatát, köztük a kapusokat is. Branislav Danilovic sem váltotta meg a világot a felcsútiak kispadján, így kapott lehetőséget először a Vasas, majd szombaton a Diósgyőr ellen Hegedűs.

Nem sikerült jól a meccs a magyar kapusnak, ugyanis az ő hibájából egyenlített a DVTK a 11. percben: eaddig pepecselt a vendégek hálóőre egy visszagurított labdával, amíg Makrai Gábor oda nem ért. Hegedűs előre akarta bikázni a labdát, ehelyett a bevetődő Makrai lábát találta telibe, a labda pedig a kapuba pattant.

Ettől még simán nyerhetett volna a Puskás Akadémia, miután Prosser Dániel a 75. percben újra vezetést szerzett, ám a felcsútiak ezt az előnyt sem tudták megtartani, Diego Vela a 89. percben egyenlített. Döntetlenjével mindössze második pontját szerezte meg az NB I újonca, amellyel utolsó helyen áll a bajnokságban.

Source: 24hu