Egy amerikai anyuka boldogan osztotta meg Instagramjára feltöltött videóban, hogy milyen szép lett a kislánya kivasalt hajjal.

A kis Aidennek ugyanis göndör fürtjei vannak, de az anyuka gondolt egyet és kivasalta, mert szerinte úgy szebb. A kommentelők erre azzal estek neki, hogy a gyerekéből szexuális tárgyat csinált. -írja a The Sun.

„Tegnap kiegyenesítettem a kisbabám haját – annyira csodálatos!”– ezt írta az anyuka a videó alá és ekkor még nem tudta, hogy ekkora botrányt kavar a felvétellel.
Kis idő elteltével a kommentelők egymás után kezdték el kiosztani az anyukát, amiért kivasalta a kislánya haját. Voltak, akik szerint ez ilyen idős korban egyáltalán nem szabadna még, mert roncsolja a kislány haját.
Mások viszont morális szempontból ítélték meg a dolgot és azt írták neki, hogy ezzel a gyerekéből szexuális tárgyat csinált, mert ebben a korban a kicsinek még játszania kellene pózolás helyett.


Az anyuka azonban megpróbálta megvédeni magát és azt írta, hogy a gyereknek tetszett az egyenes haj. Ő pedig csak azért vasalta ki, hogy megmutassa, hogy göndör és egyenes hajjal is ugyanolyan gyönyörű.
Forrás: nlcafe.hu

Source: Hírek